Wie we zijn

Stichting WoekerClaims brengt momenteel twee zelfstandige claimexperts en een verbeter expert samen onder één dak. De experts van WoekerClaims hebben allemaal al enkele jaren ervaring in de behandeling van individuele claimprocedures voor woekerpolissen.

De verbeter expert is eigenaar van een gecertificeerde praktijk voor financieel advies met ook jarenlange ervaring in het elimineren van nog lopende woekerpolissen.

Allemaal zijn het verzekeringsspecialisten die hun sporen in de assurantiewereld hebben verdiend en al vele jaren het inzicht hebben dat er veel mis is met de miljoenen verkochte beleggingsverzekeringen die nu bekend staan als woekerpolissen.

De experts achter woekerclaims.nl zijn ervan overtuigd dat een individuele benadering van uw claim tegen een verzekeraar een grotere en/of snellere kans op succes geeft, dan een collectief optreden van honderden of duizenden polishouders tegen één verzekeraar. Een individuele procedure legt meer de nadruk op uw specifieke en persoonlijke omstandigheden waardoor maatwerk wordt geleverd. Dit vergroot het claimpotentieel en daarmee uw schadevergoeding.

We kunnen gerust zeggen dat de gecombineerde kennis van onze experts maakt, dat WoekerClaims het allerbeste startpunt is om uw woekerpolis grondig aan te pakken. Ongeacht of uw polis nog loopt of al is gestopt!

 

Stichting ODIN heeft zich sinds 2011 sterk ingezet voor woekerpolisgedupeerden en heeft vele honderden gedupeerden geholpen met de eerste stappen tot het claimen en verbeteren van hun woekerpolis(sen). In 2018 is Stichting ODIN gestopt met haar claimactiviteiten en heeft al haar klanten en claimactiviteiten overgedragen aan Stichting WoekerClaims. 

De experts op een rij

Ron van Vugt (claimexpert)

Werklocatie: Nieuwegein

Telefoon: 06-28444177

Email: ron.vanvugt@woekerclaims.nlArien Esser (claimexpert)

Werklocatie: Varsseveld

Telefoon: 06-26246935

Email: arien.esser@woekerclaims.nl


Jeffrey Leichel (verbeter expert)

Bedrijfsnaam: Finidesgroep

Locatie: Apeldoorn

Telefoon: 06-51808808

Email: j.leichel@finides.nl