Samenwerking met intermediairs

Er zijn in Nederland gelukkig ook onafhankelijke financieel -en verzekeringskantoren (intermediairs), die zich het lot aantrekken van klanten met een woekerpolis. WoekerClaims.nl werkt samen met Stichting CFD, de branchevereniging voor onafhankelijke intermediairs, om ook via hun financiële experts aandacht te vragen voor claimmogelijkheden in de polis.

 

Stichting CFD heeft de CFD-nazorgmodule ontwikkeld. Hiermee kunnen intermediairs de nazorg van financiële producten en diensten automatiseren via verschillende nazorgscans. Een van die nazorgscans is de Woekerpolis claimscan, die CFD samen met ons heeft ontwikkeld. Als een klant van het intermediair zo'n scan ontvangt, dan kan die klant via een soort uitvraag script snel ontdekken of aanvullend claimen interessant is. 

 

Als dat het geval is, dan komt zo'n klant bij ons in het proces en pakken wij de verdere procedure op. Hierbij wordt altijd eerst door ons berekend hoe interessant een claim is en of de eenmalige investering van € 395,00 in verhouding staat. Indien de claim te klein is, dan verwijzen wij de klant door naar een partij die collectieve claimprocedures verzorgt.

 

Bent u intermediair en wilt u ook uw klanten helpen met de Woekerpolis claimscan? Meld u dan hier aan voor de CFD-nazorgmodule. Wij hebben afspraken gemaakt met CFD, dat  wanneer wij claims via zo'n scan ontvangen en succesvol afronden, het intermediair passend wordt gecompenseerd voor zijn/haar inspanningen.

 

Dankzij deze samenwerking met CFD bereiken we in potentie ruim 100.000 consumenten met een woekerpolis.

 

Bent u intermediair en heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.