Woekerclaims

Teveel betaald aan je verzekeraar of bank ?

Over ons


Woekerclaims is een samenwerkingsverband van 2 zelfstandige ondernemers die ieder voor zich al vele jaren ervaring hebben in de behandeling van woeker claims.

Wij zijn ervaren verzekeringsspecialisten die hun sporen in de assurantiewereld hebben verdiend, maar er zelf ook langzaam maar zeker achter kwamen dat bepaalde zaken net even anders lagen dan ze werden gepresenteerd. En dat er dingen zijn voorgesteld die niet bleken te kloppen, of dat er zaken zijn verzwegen, kortom: zaken die ook bij ons tot vragen hebben geleid. Vragen die niet of slecht werden beantwoord en daardoor ons noodzaakten om daar in aktie tegen te komen.

We hebben onze verzekeringspraktijk opgedoekt, onze vergunning bij de Autoriteit Financiele Markten ingeleverd, om u zodoende optimaal en zonder welke band met enige verzekeraar te kunnen adviseren over uw woekerpolis.

Wij zijn ervan overtuigd dat een individuele benadering van uw claim tegen een verzekeraar een grotere en/of snellere kans op succes geeft dan een collectief optreden van honderden of duizenden polishouders tegen 1 verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat een individuele procedure meer de nadruk kan leggen op uw specifieke persoonlijke omstandigheden en er daardoor maatwerk kan worden geleverd.

De 2 ondernemers hebben ieder hun eigen adviespraktijk en bedienen van daaruit hun clienten. Onderling wisselen wij onze ervaringen uit en bundelen onze krachten richting verzekeraars.

Het zijn:

- Assuplus van Ron van Vugt, gevestigd in Nieuwegein

  telefoon: 06-28444177, mailadres: ron.vanvugt@woekerclaims.nl

- Hypoco, van Arien Esser uit Varsseveld

  telefoon: 06-26246935, mailadres: arien.esser@woekerclaims.nl

 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info